Over ons

Ik ben Knarik, troste mama van een dochter en twee zonen (tweeling).

Na de geboorte van mijn kinderen, was ik steeds op zoek naar leuke outfits die niet alleen kwaliteitsvol waren, maar ook betaalbaar. Het vinden van kleding die aan al deze eisen voldeed, was een ware uitdaging.

Mijn passie voor het vinden van leuke outfits voor mijn kinderen groeide al snel uit tot een idee om anderen te helpen in hun zoektocht naar stijlvolle en betaalbare kinderkleding.

En zo begon mijn avontuur in de wereld van kindermode. Naast mijn job als administratief bediende en vervoersmanager, begon ik vol passie met deze webshop en gaf deze de naam “Elisa’s Kids Boutique”, vernoemd naar mijn prachtige dochter Elisa.

Nieuwe actie

Bekijk de collectie

Met volle toewijding streef ik ernaar om de mooiste kledingstukken te selecteren en deze met liefde te verpakken, zodat andere ouders net zo enthousiast zullen zijn als ik over de outfits die hun kleintjes zullen dragen.

Het is  een uitdaging om mijn dagelijkse verantwoordelijkheden te combineren met het runnen van mijn eigen onderneming, maar mijn liefde voor kindermode en mijn vastberadenheid om anderen te helpen, geven me de energie om beide rollen met succes te vervullen.

 Ik ben steeds op zoek naar nieuwe merken en collecties die zowel trendy als duurzaam zijn, en die ouders zullen aanspreken.

Nadat ik de perfecte stukken heb geselecteerd, besteed ik veel aandacht aan het verpakken van elke bestelling. Het is voor mij vanzelfsprekend dat elk kledingstuk met liefde en zorg wordt verpakt voordat het naar zijn nieuwe thuis wordt gestuurd. Ik wil dat mijn klanten niet alleen tevreden zijn met hun aankoop, maar ook met de ervaring van het uitpakken van een prachtig verpakt pakketje.