Verzenden en levering

Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn redelijk en transparant:
– Binnen Belgie: 4,95 EUR
– Binnen Europa: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg: 6,95 EUR
– Voor bestellingen boven 60,- EUR bieden we gratis verzending aan.

Verzending van Bestellingen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg

Bij Elisa Kids Boutique begrijpen we het belang van een vlotte en betrouwbare verzending van uw bestelling. We zijn er trots op dat we onze klanten in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg een uitstekende bezorgservice kunnen bieden. Hier is wat u moet weten over onze verzendingsopties:

 • Beschikbare Landen
  We verzenden momenteel naar vijf landen in Europa: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Als u zich in een van deze landen bevindt, kunt u met vertrouwen bij ons bestellen, wetende dat uw bestelling veilig en op tijd bij u wordt afgeleverd.
 • Levertermijnen
  We begrijpen dat u uw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen.
  • de bestellingen van niet-gepersonaliseerde artikelen worden binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd
  • voor de gepersonaliseerde items hanteren wij een levertijd van 2 à 4 dagen.Daarom werken we samen met gerenommeerde bezorgpartners om snelle levering te garanderen. 
 • Gepersonaliseerde Artikelen
  Bij Elisa Kids Boutique bieden we ook gepersonaliseerde artikelen aan. Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde artikelen meer tijd nodig hebben voor verwerking en productie. De levertermijn voor deze artikelen kan 2 à 4 dagen variëren, maar we doen ons best om uw aangepaste items zo snel mogelijk te leveren. Voor gedetailleerde informatie over de levertijd van gepersonaliseerde artikelen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bij Elisa Kids Boutique streven we naar klanttevredenheid en zorgen we ervoor dat uw bestelling veilig en tijdig wordt geleverd. We hopen dat u met vertrouwen bij ons blijft bestellen en kijken ernaar uit om u de best mogelijke service te bieden.

Voor eventuele vragen over onze verzending, levertijden of andere aspecten van onze dienstverlening, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.